Τριήμερη επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα - Ποιους βλέπει

Τριήμερη επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα - Ποιους βλέπει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:27 Δημιουργία 04/03/21, 09:24
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τριήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα, Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η επίσκεψη του κ. Σχοινά θα ξεκινήσει από την Αθήνα όπου θα τον υποδεχτεί, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Σχοινάς θα επισκεφτεί το Κέντρο Επιχειρήσεων, το Κέντρο Ιχνηλάτησης και το Εμβολιαστικό Κέντρο “Προμηθέας” στο Μαρούσι, σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 16.30. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου, ο κ. Σχοινάς θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09.30π.μ. Στη συνέχεια, στις 10.30 π.μ. θα συμμετάσχει σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή των Ελλήνων. Στo πλαίσιo των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς, στις 13.15 μ.μ. θα συναντηθεί στη Βουλή με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά.

Το Σάββατο 6 Μαρτίου, ο κ. Σχοινάς θα επισκεφτεί την Κω και τη Λέρο συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη και θα επιθεωρήσει δομές φιλοξενίας μεταναστών.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα επισκεφτεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων - Μεταναστών και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στον Σκαραμαγκά Αττικής καθώς και το testing center του ΕΟΔΥ στην Πλατεία Συντάγματος.

Αν σου άρεσε κάνε