Αποπομπή Αρκουμανέα για «κορονοπάρτι» με τη συμμετοχή εργαζομένων ΕΟΔΥ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποπομπή Αρκουμανέα για «κορονοπάρτι» με τη συμμετοχή εργαζομένων ΕΟΔΥ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:09 Δημιουργία 09/03/21, 12:56
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Βολές κατά Μητσοτάκη και Χαρδαλιά, εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το «πάρτυ» στο κτίριο της Helexpo, στο οποίο όπως αποκαλύφθηκε, συμμετείχαν εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ.

«Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι «άλλες υπηρεσίες» που «κάρφωσε» ο κ. Χαρδαλιάς για το κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα.
Οι κόντρες τους δεν μας ενδιαφέρουν, ας τις λύσουν μεταξύ τους. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κτίριο του υπουργείου του και οι υπηρεσίες του κ. Αρκουμανέα, υπεύθυνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό, κάνουν κορονοπάρτι στο εμβολιαστικό κέντρο που συγκεντρώνονται χιλιάδες ηλικιωμένοι καθημερινά, δεν το λες και σοβαρή και υπεύθυνη στάση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη «να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές». «Εκτός εάν δεν τολμά, γιατί ο ίδιος έχει δώσει το knowhow στους υφισταμένους του από την Ικαρία. Ευθύνη εξάλλου έχουν μόνο οι πολίτες που πηγαίνουν μία βόλτα στην πλατεία και καταλήγουν να τρώνε ξύλο».

Αν σου άρεσε κάνε