Μέτρα κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας με βάση το πόρισμα Αλιβιζάτου

Μέτρα κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας με βάση το πόρισμα Αλιβιζάτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 08:34 Δημιουργία 10/03/21, 08:15
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στη Βουλή στρέφεται τώρα η προσοχή, την ώρα που η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει στη «σκιά» των περιστατικών βίας των τελευταίων ημερών, έχει λάβει διαστάσεις ακραίας πόλωσης, ενώ η κοινωνία βιώνει τον απόλυτο διχασμό.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο πρωθυπουργός αποδεχόμενος την πρόσκληση - πρόκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα απαντήσει στην ερώτηση που του κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει την βία από όπου κι αν προέρχεται, θα θέσει το θέμα Κουφοντίνα και θα ζητήσει την ξεκάθαρη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα, ενώ θα επισημάνει την παρουσία τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της κατάληψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χrimaonline.gr, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει επίσης συγκεκριμένα μέτρα για την τιμωρία των αστυνομικών που θα κινούνται πέρα από τα όρια του νόμου, μέτρα που θα στηρίζονται στο πόρισμα της επιτροπής Αλιβιζάτου που λειτούργησε γι’ αυτό τον σκοπό, χωρίς ωστόσο να υλοποιηθούν οι προτάσεις στις οποίες κατέληξε.

Αν σου άρεσε κάνε