T. Γαϊτάνης: Να σταματήσει o ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τους πολίτες σε πορείες εν μέσω πανδημίας

T. Γαϊτάνης: Να σταματήσει o ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τους πολίτες σε πορείες εν μέσω πανδημίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:38 Δημιουργία 18/03/21, 14:19
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Να σταματήσει o ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τους πολίτες σε πορείες εν μέσω πανδημίας», δήλωσε σε συνέντευξή του ο εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, σημειώνοντας πως μόνο τον προηγούμενο μήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε τους πολίτες σε πάνω από 150 διαδηλώσεις.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Γαϊτάνης, πρόσθεσε πως ο επιστήμονας που έκανε τη σχετική μελέτη ανέφερε σε συνέντευξη του πως ειδικά σε περιοχές με έντονο επιδημιολογικό φορτίο, όπως η Αττική, η διάδοση των κρουσμάτων αυξάνεται μέσω των διαδηλώσεων.

Σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο κ. Γαϊτάνης τόνισε πως δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις μακράς διάρκειας. Εξήγησε πως αναμένεται να αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα και δεδομένης της υγειονομικής εικόνας θα αναζητηθούν λύσεις για το αν υπάρχουν περιορισμοί που μπορούν να αρθούν. Σημείωσε δε, ότι επιθυμία της κυβέρνησης θα ήταν να ανοίξουν όλα άμεσα, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στο Ψηφιακό «Πράσινο» Πιστοποιητικό, ο κ. Γαϊτάνης υπογράμμισε ότι αποτελεί επιτυχία της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού, το οποίο όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, το προηγούμενο διάστημα, το αποκαλούσε «πιστοποιητικό ανικανότητας».

Αν σου άρεσε κάνε