Προκλητική ανάρτηση Χατζησοφιά για κορωνοπάρτι - Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης

Προκλητική ανάρτηση Χατζησοφιά για κορωνοπάρτι - Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:04 Δημιουργία 20/04/21, 15:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στο στόχαστρο βρέθηκε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά, μετά από ανάρτησή της στο Twitter, μέσω της οποίας προσπάθησε να «δικαιολογήσει» τους νέους που διοργανώνουν κορωνοπάρτι σε διάφορες πλατείες της Ελλάδας, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν στη δημόσια υγεία.

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής, με την ανάρτηση αυτή, πάντως, να μην υπάρχει πλέον στον λογαριασμό.

Μεταξύ των πολλών αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων, ήταν και αυτή του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργάδη, που δήλωσε: «Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει».

Αν σου άρεσε κάνε