Τίτλοι τέλους για το Πάσχα στο χωριό

Τίτλοι τέλους για το Πάσχα στο χωριό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:12 Δημιουργία 21/04/21, 10:05
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Δεν θα ρισκάρουμε αύξηση του ιικού φορτίου σε άλλες περιοχές», τόνισε η Αρ. Πελώνη - «Προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι», σημείωσε - Προανήγγειλε μαζικούς ελέγχους το Πάσχα

Τέλος στα σενάρια περί μετακινήσεων από νομό σε νομό το φετινό Πάσχα έβαλε η κυβέρνηση, με την Αριστοτελία Πελώνη, μάλιστα, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο σχετικών ανακοινώσεων το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

«Θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με την ίδια, μια μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές μπορεί να τις επιβάρυνε. Παράλληλα, όπως είπε, «προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι».

Επίσης, ανέφερε ότι θα υπάρχουν έλεγχοι για τις μετακινήσεις.

Για το άνοιγμα της εστίασης, η κυρία Πελώνη δήλωσε ότι η κυβέρνηση ήδη είναι σε συζητήσεις και προσανατολίζεται στο άνοιγμά της μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Σημαντικό εργαλείο είναι τα self test, υπογράμμισε.

Αν σου άρεσε κάνε