Αδ. Γεωργιάδης: Πότε καταργείται το sms για το click inside

Αδ. Γεωργιάδης: Πότε καταργείται το sms για το click inside

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:33 Δημιουργία 05/05/21, 09:54
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Διατηρείται, ωστόσο, ο χρονικός περιορισμός

Για εισήγηση κατάργησης του sms για το click inside αλλά διατήρηση του τρίωρου περιορισμού, έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο άνοιγμα φροντιστηρίων και παιδικών σταθμών.

Σχετικά με το λιανεμπόριο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «θα εισηγηθούμε να καταργηθεί το sms για το click inside, αλλά να παραμείνει ο χρονικός περιορισμός των τριών ωρών για τώρα», πρόσθεσε ωστόσο ότι «αυτό μπορεί να αλλάξει σε 15 ημέρες, όσο προχωράει ο εμβολιασμός».

Μιλώντας στον Ant1, για ο άνοιγμα των παιδικών σταθμών ο υπουργός τόνισε πως υπάρχει μια επιφύλαξη, καθώς «όσο κατεβαίνει η ηλικία υπάρχει ο φόβος της μη πειθαρχίας».

Σε ότι αφορά στα γυμναστήρια, είπε πως υπάρχει συζήτηση με τους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως «πάμε να τους ανοίξουμε την ώρα που δεν έχουν πελάτες λόγω καλοκαιριού».

Για την εστίαση επανέλαβε ότι «μετά τις 15 Μαΐου θα διευρυνθεί το ωράριο για τα καταστήματα της εστίασης» και μέχρι τότε ισχύει το sms για τη μετάβαση σε εστιατόρια – καφέ. Σχετικά με τους ημιυπαίθριους χώρους στην εστίαση είπε ότι δεν μπορούν να ανοίξουν για τον μήνα Μάιο. «Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο θα χαλαρώνουν οι περιορισμοί», σημείωσε,

Σε ό,τι αφορά τα μειωμένα ενοίκια είπε πως το μέτρο θα ισχύει και τον Μάιο και εξετάζεται το ενδεχόμενο για μειωμένα ενοίκια και τον Ιούνιο.

Αν σου άρεσε κάνε