nea-dimokratia-ekloges-mitsotakis

Επίθεση της ΝΔ στον Μουζάλα για τις δηλώσεις περί νεκρών στη Μόρια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 06:43 Δημιουργία 08/12/17, 14:34

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής «αντί να κάνει τη δουλειά του, παριστάνει το σχολιαστή των εικόνων ντροπής στα κέντρα υποδοχής για τις οποίες φέρει ακέραιη την ευθύνη» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο απάντησε η ΝΔ στα όσα ανέφερε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στο περιοδικό Spiegel, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων θανάτων προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου λόγω του κρύου.

«Με μία δήλωση που αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε χθες στο γερμανικό περιοδικό Spiegel ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν νεκροί στη Μόρια από την κακοκαιρία», σημειώνει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «είναι πια προφανές ότι ο κ. Μουζάλας δεν έχει καμία συναίσθηση του ρόλου του. Όπως άλλωστε και ο πρωθυπουργός που διατηρεί στη θέση του έναν υπουργό, ο οποίος αντί να κάνει τη δουλειά του, παριστάνει το σχολιαστή των εικόνων ντροπής στα κέντρα υποδοχής για τις οποίες φέρει ακέραιη την ευθύνη».

Αν σου άρεσε κάνε