Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας προσπάθησε για την ανατροπή, αλλά σπάσαμε τα μούτρα μας!

Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας προσπάθησε για την ανατροπή, αλλά σπάσαμε τα μούτρα μας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:45 Δημιουργία 14/05/18, 11:35

«Σπάσαμε τα μούτρα μας». Τάδε έφη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολιάζοντας την παρθενική πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015, σημειώνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να κάνει την ανατροπή.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο υπουργός Ναυτιλίας χαρακτήρισε ως «συνειδητή» την επιλογή του να φύγει από το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στα περί «καθαρής εξόδου», ο κ. Κουρουμπλής, δήλωσε ότι «δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο περιθώριο χειρισμών. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συμμαχίες, ο ίδιος τόνισε πως δεν «υπάρχει άλλος δρόμος», απαντώντας σε σχετική ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την Κεντροαριστερά.

«Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου, για μειώσεις στις συντάξεις από τον Δεκέμβριο, ανέφερε, «ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή».

Αν σου άρεσε κάνε