Αβραμόπουλος για Novartis: Κανένα στοιχείο για ανάμειξη πολιτικό προσώπου

Αβραμόπουλος για Novartis: Κανένα στοιχείο για ανάμειξη πολιτικό προσώπου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:50 Δημιουργία 18/05/18, 10:42

Την απουσία κάθε ένδειξης για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis υπογραμμίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε σχετική επιστολή που απέστειλε στη Βουλή για τη σημερινή συζήτηση και ψηφορορία του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής της Novartis στην Ολομέλεια.

Ο Έλληνας Επίτροπος στην Κομισιόν τονίζει πως «από τη διαδικασία, η οποία ακολούθησε στην Επιτροπή της Βουλής, αλλά και από το πόρισμα της πλειοψηφίας, προκύπτει ότι επιβεβαιώθηκα πλήρως ως προς την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον μου, αλλά και όσον αφορά τις διαπραχθείσες, από τους ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς τους, πραγματικά αξιόποινες πράξεις, οι οποίες αναμένω να διερευνηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχω προσφύγει και στη διερεύνηση των οποίων επιμένω με κάθε νόμιμο μέσο που έχω στη διάθεσή μου».

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Αβραμόπουλος, «η συγκροτηθείσα από την Ολομέλεια Επιτροπή, όφειλε να ολοκληρώσει το έργο της, να έχει το θάρρος να δεχθεί ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για κανένα πολιτικό πρόσωπο και να προτείνει στην Ολομέλεια να επικυρώσει την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής λόγω ανυπαρξίας οποιασδήποτε έστω ένδειξης».

Αν σου άρεσε κάνε