Στην Κέρκυρα αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στην Κέρκυρα αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:28 Δημιουργία 19/05/18, 10:23

Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται την Κυριακή ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να χαιρετίσει την ημερίδα- συνέδριο που διοργανώνει το κόμμα στο νησί, με τίτλο «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Η ημερίδα - συνέδριο της Ν.Δ., στην Κέρκυρα, που «κλείνει» τον κύκλο των ημερίδων που έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σε νησιά του Ιονίου, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, έχει ως στόχο, μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους και τους επιστημονικούς φορείς των νησιών, τη διαμόρφωση της πρότασης του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. για τα Ιόνια νησιά.

Κατά την ημερίδα - συνέδριο στην Κέρκυρα, έχουν προγραμματιστεί θεματικές ενότητες που άπτονται του τουρισμού, του πολιτισμού, των υποδομών, του πρωτογενούς τομέα αλλά και των απορριμμάτων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στο Κανόνι και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί, οπότε και θα απευθυνθεί χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα συμπεράσματα των εργασιών της ημερίδας - συνεδρίου «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τις Διαπόντιες νήσους, θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον βουλευτή Επικρατείας - υπεύθυνο τομέα Υγείας και Ιονίων Νήσων της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου.

Αν σου άρεσε κάνε