Ο Καμμένος θέλει τριπλές εκλογές το Μάιο του 2019

Ο Καμμένος θέλει τριπλές εκλογές το Μάιο του 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:09 Δημιουργία 22/05/18, 10:55

Εκτός της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται για μια ακόμα ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης ζήτησε οι επόμενες βουλευτικές εκλογές να συμπέσουν μαζί με τις αυτοδιοικητικές - περιφερειακές και τις ευρωεκλογές του 2019.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ρ/σ Alpha, ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο του 2019», τονίζοντας ωστόσο πως ο ίδιος θα ήθελε τη διεξαγωγή του βουλευτικών εκλογών την άνοιξη του 2019.

«Η δική μου άποψη είναι να γίνουν όλες οι εκλογές μαζί. Να γίνουν εκλογές δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Ίσως και τον Μάιο. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της οικονομίας», σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση μέσω του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει τονίσει πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019.

Αναφορικά με το ζήτημα του Σκοπιανού, ο ίδιος σημείωσε πως δεν θα έρθει στην Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση, αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ.

Αν σου άρεσε κάνε