Αντώναρος: Κάποιοι ήθελαν να κατέβει ο στρατός στους δρόμους το Δεκέμβριο του 2008

Αντώναρος: Κάποιοι ήθελαν να κατέβει ο στρατός στους δρόμους το Δεκέμβριο του 2008

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:12 Δημιουργία 24/05/18, 12:02

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε το πρωί της Πέμπτης ο Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στο ρ/σ «24/7» και εξαπολύοντας κατηγορίες εις βάρος του προέδρου της ΝΔ, με αφορμή και την αντιπαράθεση που σημειώθηκε χθες στη Βουλή για τα όσα έγιναν το Δεκέμβριο του 2008 μετά από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «χαϊδεύει αυτιά ακροδεξιών εντός και εκτός ΝΔ. Υπήρξε στοχευμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008. Επικράτησαν οι σώφρονες και δεν κατέβασαν στρατό στους δρόμους».

Ο κ. Αντώναρος συνέχισε λέγοντας πως «υπήρξε οργανωμένο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή με σύμπραξη παραγόντων του εσωτερικού κ του εξωτερικού το 2008». Ακόμα, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη «να αναγνωρίσει το λάθος του που δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015».

Τέλος, σχετικά με την αναφορά του κ. Μητσοτάκη προς το ΣΥΡΙΖΑ «εσείς κάψατε την Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008», ο κ. Αντώναρος είπε πως «γιατί κατηγορούν την τότε κυβέρνηση για ανεπάρκεια; Την Αθήνα δεν την έκαψε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μητσοτάκης μιλάει για πράγματα που δεν γνωρίζει».

Αν σου άρεσε κάνε