«Κλειδώνει» η εκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη

«Κλειδώνει» η εκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:13 Δημιουργία 25/05/18, 10:46

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10:30 της Παρασκευής η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, με το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που επικράτησε κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού από τον κ. Μπουτάρη να «ρίχνει λάδι στη φωτιά» των σεναρίων που έχουν ξεκινήσει περί συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Τις εν λόγω πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας στο ρ/σ «24/7» η επιλογή Μπουτάρη θα ήταν «μια καλή υποψηφιότητα».

Επανερχόμενοι στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Μπουτάρη, τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο προαύλιο ο δήμαρχος η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, καθώς και οι δύο φρουροί του δημάρχου που ήταν μαζί του κατά την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη των θυμάτων της γενοτοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού.

Ο κ. Τσίπρας έκανε χειραψία και με τους τέσσερις, συνομίλησε για λίγο μαζί τους και στη συνέχεια ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου.

Εκεί, με τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του πως το «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μπουτάρη είναι σε προχωρημένο επίπεδο. «Βρήκες τον μπελά σου, συμβολοποιείς ένα ολόκληρο δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη μαυρίλα κι αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσεις» ανέφερε προς τον κ. Μπουτάρη με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε προ ημερών ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αν σου άρεσε κάνε