Τόσκας: Κάποιοι μπαχαλάκηδες δημιουργούν το πρόβλημα στα Εξάρχεια

Τόσκας: Κάποιοι μπαχαλάκηδες δημιουργούν το πρόβλημα στα Εξάρχεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:48 Δημιουργία 02/06/18, 12:42

Στην κατάσταση με τα περιστατικά βίας που σημειώνονται στα Εξάρχεια αναφέρθηκε ο Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στα «Νέα».

Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι οδηγίες που έχει η αστυνομία είναι «να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων», καθώς επίσης και ότι καταβάλλονται προσπάθειες να συλλαμβάνονται «όσοι εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο» και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για μπαχαλάκηδες, που «δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια» και που «συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».

Ακόμα, υπογράμμισε τη σημασία της αλλαγής νοοτροπιών και συμπεριφορών, ώστε η αστυνομία να είναι «πιο φιλική στον πολίτη και πιο αποτελεσματική».

Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ, ότι δεν κάνει επικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς επίσης και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας, τονίζοντας μάλιστα: «Η τακτική της ΝΔ να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία».

Αν σου άρεσε κάνε