Με εντολή Τσίπρα προχωρά το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Με εντολή Τσίπρα προχωρά το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:28 Δημιουργία 05/06/18, 14:22

Στην ανακοίνωση για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή προχώρησε, Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας έπειτα από σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή των υπουργών Αλ. Φλαμπουράρη, Π. Σκουρλέτη, Σ. Φάμελλου), του δημάρχουν Αθηναίων και άλλων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε να ξεκινήσουν μαζί τη συλλογική προσπάθεια για δρομολόγηση των απαραίτητων θεσμικών διεργασιών «προκειμένου να κατοχυρωθεί θεσμικά αλλά και να προχωρήσουν και οι αναγκαίες εργασίες, προκειμένου το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή να γίνει μία πραγματικότητα και να αποδοθεί στους όμορους δήμους και στους πολίτες προς χρήση».

Θέτοντας το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «μπορούμε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες να έχουμε ολοκληρώσει την προεργασία για τη νομοθετική πρωτοβουλία και το νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή και να ψηφιστεί και αμέσως μετά να προχωρήσουμε στις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει η θεσμική κατοχύρωση και η υλοποίηση ενός οράματος δεκαετιών για τους πολίτες και τα κινήματα πολιτών».

Αν σου άρεσε κάνε