Αντεπίθεση του Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Αντεπίθεση του Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:24 Δημιουργία 05/06/18, 16:16

Όπως αναμενόταν, σε υψηλούς τόνους κινείται η απάντηση που εξέδωσαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τα όσα είπε νωρίτερα μέσα στην Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Σκοπιανό και τις διαπραγματεύσεις Αθήνας - Σκοπίων.

Σε σχετική ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνεται πως «ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος».

Κατηγορώντας τις περασμένες κυβερνήσεις της ΝΔ, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι «ο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά:

και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν,

και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση,

και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει».

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, το Μαξίμου τονίζει προς τον κ. Μητσοτάκη πως «όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες.

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα. τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Αν σου άρεσε κάνε