Αβάντα από τον Βέμπερ του ΕΛΚ στον Μητσοτάκη

Αβάντα από τον Βέμπερ του ΕΛΚ στον Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:56 Δημιουργία 07/06/18, 14:49

Τη θερμή του υποστήριξη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη υπογράμμισε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ από το Μόναχο της Γερμανίας.

Ο Γερμανός αξιωματούχος σημείωσε πως η Ελλάδα είναι στη μεταλαϊκίστικη περίοδο γιατί οι άνθρωποι κατάλαβαν τι σημαίνει να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ. Επ' αυτού κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για ανακολουθία λόγων και πράξεων και εξέφρασε την ελπίδα άλλες χώρες στην Ευρώπη να μην ακολουθήσουν την ελληνική προσέγγιση απέναντι στον λαϊκισμό.

«Θέλουμε στην Ελλάδα μία κυβέρνηση φιλική στις επενδύσεις. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει στην Ελλάδα. Έχει θετική προοπτική» τόνισε ο κ. Βέμπερ.

«Η Ελλάδα πειραματίστηκε με τον λαϊκισμό. Πληρώσαμε βαρύ τίμημα» δήλωσε, από την πλευρά του, μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ. Επίσης, αναφέρθηκε στον νέο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και μίλησε για την ανάγκη να παράξουμε πλούτο που θα δημιουργήσει νέες δουλειές, αλλά και στα ζητήματα της ασφαλείας και της φύλαξης των συνόρων.

Αν σου άρεσε κάνε