Δραστική παρέμβαση πιστωτών για το χρέος ζήτησε ο Μητσοτάκης

Δραστική παρέμβαση πιστωτών για το χρέος ζήτησε ο Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:04 Δημιουργία 15/06/18, 13:57

Τη δραστική παρέμβαση των πιστωτών ζήτησε ως προς το επίμαχο ζήτημα του χρέους ο πρόεδρος της ΝΔ από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις κατά τη σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Στο επίκεντρο του τετ-α-τετ βρέθηκε το σχέδιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επόμενη μέρα, με έμφαση στη μείωση των φόρων και τη δημιουργία ενός οικονομικού περιβάλλοντος φιλικού προς την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τους κομματικούς διορισμούς, που προωθεί η κυβέρνηση για τις θέσεις των γραμματέων στα υπουργεία.

Σημείωσε δε ότι είναι αναγκαίο να εφαρμοσθούν τολμηρές μεταρρυθμίσεις, ώστε η ελληνική οικονομία να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές με εύλογα επιτόκια.

Τέλος, τόνισε ότι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το 2014, σήμερα η χώρα διαθέτει αξιόπιστη και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, που με τη στάση της ενισχύει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και δημιουργεί προϋποθέσεις σταθερότητας, υπογραμμίζουν οι πηγές από τη ΝΔ.

Αν σου άρεσε κάνε