Με την ουρά στα σκέλια ο Μπαρμπαρούσης, ανακαλεί τις δηλώσεις του

Με την ουρά στα σκέλια ο Μπαρμπαρούσης, ανακαλεί τις δηλώσεις του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:22 Δημιουργία 15/06/18, 16:15

Να «μαζέψει» τις δηλώσεις με τις οποίες προέτρεπε σε στρατιωτικό πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης επιχειρεί ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, μετά από το σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Παρασκευής εξαιτίας των αναφορών του στη Βουλή.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο τέως βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει πως «πως τα όσα είπε δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα», ενώ προσθέτει ότι τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν» καταλήγει ο Μπαρμπαρούσης.

Αν σου άρεσε κάνε