«Ζυμώσεις» στους ΑΝΕΛ για πρόταση μομφής κατά Κοτζιά αποκαλύπτει ο Καμμένος

«Ζυμώσεις» στους ΑΝΕΛ για πρόταση μομφής κατά Κοτζιά αποκαλύπτει ο Καμμένος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:27 Δημιουργία 17/06/18, 10:10

Μία μέρα μετά το «σφυροκόπημα» στη Βουλή και τη διαγραφή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις «ζυμώσεις» στο εσωτερικό του κόμματος του Πάνου Καμμένου ως προς την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑ 104,6, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα σε άλλα κόμματα».

Σε δηλώσεις του νωρίτερα την Κυριακή, ο κ. Καμμένος είχε αναφέρει σχετικά με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: «Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση».

Όπως επεσήμανε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, από εχθές το βράδυ το κινητό του έχει μπλοκάρει από εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο με μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητηρίων. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναδειχθεί σε πρώτο θέμα η διαγραφή του, αλλά η σημερινή υπογραφή για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες που πρέπει να αποτραπεί.

«Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες» τόνισε ο κ. Καμμένος, εξηγώντας ότι σήμερα «πουλιέται η Μακεδονία».

Για όλα όσα ακούγονται περί διαπλοκής, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τον αφορούν: «Εγώ διαπλέκομαι με τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι δε σκέφτεται «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα». «Τώρα πρέπει να συνεχίσω τις διαδικασίες παραίτησης από το πόστο του αντιπροέδρου της Βουλής. Έπειτα θα πάω σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και θα κάνω διακοπές μετά από τέσσερα χρόνια», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Θα απολαύσω στιγμές περισυλλογης με την οικογένειά μου, πάντα στα δύσκολα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Αν σου άρεσε κάνε