Γεωργιάδης: Οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα

Γεωργιάδης: Οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:12 Δημιουργία 17/06/18, 15:10

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Με ανάρτησή του στο twitter, σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι «Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα».

«Ο Ζάεφ είπε: «Οι Μακεδόνες και οι Έλληνες...»θυμηθείτε αυτό που θα σας πω, οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα...οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε άλλες του αναρτήσεις σχολίασε: «Ας γραφτεί στην Ιστορία ότι οι Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Κοτζιάς παρέδωσαν την Μακεδονία μας, υπό τους ήχους του Happy Birthday στον Νίμιτς....». «Η πλέον εξοργιστικη εικόνα ήταν το πόσο ευτυχισμένος και γελαστός ήταν ο Τσίπρας. Καμία συναίσθηση του πένθους και της θλίψης που η πλειοψηφία αισθάνεται. Αυτός όμως υποτίθεται εκπροσωπεί όλους τους Ελληνες.... Ντροπή». «Κάποτε θα πρέπει να ερωτηθεί ο Πάνος Καμμένος γιατί δεν απείλησε με πτώση της Κυβερνήσεως τον Τσίπρα και του επέτρεψε να κάνει σήμερα αυτό που έκανε. Είχε και την δύναμη και την εξουσιοδότηση από τους ψηφοφόρους του. Γιατί άραγε;».

Αν σου άρεσε κάνε