Πρόσκληση Αμυρά για συνεργασία του Ποταμιού με τη ΝΔ

Πρόσκληση Αμυρά για συνεργασία του Ποταμιού με τη ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:47 Δημιουργία 22/06/18, 14:40

Συνεχίζονται οι τάσεις... φυγής του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, καθώς μετά από τη στάση του Σπύρου Δανέλλη -ο οποίος έχει «δείξει» αρκετές φορές προς συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ- την Παρασκευή ο Γιώργος Αμυράς έστειλε μήνυμα για σύμπραξη του κόμματος με τη ΝΔ.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «θα ήταν καλύτερο για Το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι μεταρρυθμιστής», με τον βουλευτή να προσθέτει πως «ίδιος είχε συμβουλεύσει τον Σταύρο Θεοδωράκη, το φθινόπωρο να μην συνεργαστεί με το ΚΙΝΑΛ». Ακόμη τον είχε ρωτήσει εάν θέλει να παραιτηθεί από την έδρα του γιατί ο ίδιος είχε ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα από τη ΝΔ, και δεν μπορούσε να πάει με το ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι περήφανος που είμαι στο Ποτάμι. Παρότι είμαστε μικρό κόμμα έχουμε μεταρρυθμιστικό λόγο, όσο μπορούμε μπολιάζουμε την κοινωνία με ωραίες ιδέες και εκεί που οι ωραίες ιδέες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, εκεί θα είμαι εγώ», είπε ο κ. Αμυράς.

«Το Ποτάμι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές μετά τη συμμετοχή του στο ΚΙΝΑΛ. Τώρα υπάρχουν περιθώρια αυτόνομης πορείας; Θα το δούμε» πρόσθεσε.

Σχετικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι συμφωνεί με την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Αν σου άρεσε κάνε