Καμμένος: Θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα...

Καμμένος: Θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:12 Δημιουργία 01/07/18, 14:08

Λίγες μόλις μέρες μετά τη συμμετοχή του στο σόου με τη γραβάτα για την περιλάλητη έξοδο από τα μνημόνια, ο Πάνος Καμμένος άνοιξε την Κυριακή «παράθυρο» σε αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα, με το «βλέμμα» στη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του, ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Αφήνοντας δε αιχμές κατά του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος διεγράφη από τους ΑΝΕΛ, αφότου ψήφισε την πρόταση μομφής της ΝΔ, ο ίδιος τόνισε: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν», σημείωσε.

Αν σου άρεσε κάνε