«Παραφωνίες» από το Ποτάμι μέσα στο ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ο Χρηστίδης

«Παραφωνίες» από το Ποτάμι μέσα στο ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ο Χρηστίδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:02 Δημιουργία 02/07/18, 14:11

Την δική του οπτική για την αποχώρηση του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη από τον Κίνημα Αλλαγής έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σε σχετική του δήλωση τη Δευτέρα.

«Ήταν προφανές ότι όλο αυτό θα οδηγούσε εδώ» είπε, σημείωσε ωστόσο ότι μια σειρά στελεχών του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα παραμένουν στο Κίνημα Αλλαγής, «αφοσιωμένοι στον κοινό αγώνα τον οποίο δίνουμε καθημερινά».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «θα νικήσει η καθαρή φωνή της παράταξης που θα είναι ουσιαστική για την κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνουμε από χθες και αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται για την Κεντροαριστερά».

Στο ΚΙΝΑΛ θεωρούν ότι η αποχώρηση μέρους του Ποταμιού «θα αποκρυσταλλώσει ακόμα περισσότερο τον προγραμματικό μας λόγο, μιας και το προηγούμενο διάστημα είχαμε παραφωνίες. Σεβόμαστε όλες τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται εντός του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό που προκύπτει, όμως, είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης δεν φεύγει επειδή είχε μία διαφορετική άποψη. Κάναμε όλοι μαζί το Συνέδριό μας, Κεντρική Επιτροπή, Εκτελεστική Γραμματεία, και λήφθηκαν αποφάσεις όπως λαμβάνονται σε όλα τα μεγάλα κόμματα, με πλειοψηφίες και μειοψηφίες, με απόλυτο σεβασμό στις πρωτοβουλίες της προέδρου, η οποία πήρε την εντολή από όλους όσοι την εξέλεξαν».

Σύμφωναμε τον κ. Χρηστίδη, «η ουσία είναι ότι προχωράμε συνθέτοντας κι ενώνοντας δυνάμεις. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι μετά από κάθε εμπόδιο παίρνουμε δύναμη για να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά. Αυτό θα κάνουμε από εδώ κι εμπρός.

Θα συμβάλλουμε για να αντιμετωπίσουν οι πολίτες τα προβλήματά τους και να φύγει μία κυβέρνηση που είναι καταστροφική και τελεί υπό προθεσμία, μετά και τις δηλώσεις του κ. Καμμένου. Έχει αρχίσει και αδειάζει η κλεψύδρα και δεν πρέπει να σηματοδοτήσει αυτό άσχημες εξελίξεις για τη χώρα» κατέληξε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Αν σου άρεσε κάνε