Νέες διαβεβαιώσεις Σκουρλέτη για εξάντληση της κυβερνητικής θητείας

Νέες διαβεβαιώσεις Σκουρλέτη για εξάντληση της κυβερνητικής θητείας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:00 Δημιουργία 02/07/18, 16:56

Την πεποίθηση του αναφορικά με το ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την 4ετή θητεία της εξέφρασε και πάλι ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ρ/σ Real.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικώνκαι με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση, όταν έρθει στη Βουλή για επικύρωση η Συμφωνία των Πρεσπών, «αυτή η κυβέρνηση, που συγκροτήθηκε κάτω από τις ειδικές συνθήκες, με την γνωστή διττή εντολή για την έξοδο από το πρόγραμμα και την πάταξη της διαφθοράς, μπαίνει σε μια άλλη φάση. Το νέο πεδίο αντιπαραθέσεων και προγραμματικών συγκλήσεων μετά τον Αύγουστο θα είναι και το έδαφος των συγκλίσεων και των επανατοποθετήσεων για όλα τα πολιτικά κόμματα».

Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, απέδωσε την διατήρηση της διαφοράς υπέρ της ΝΔ στο γεγονός ότι «δεν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχουνε γίνει εμφανή τα κέρδη αυτής της περιόδου που κλείνει, καθώς μπαίνουμε σε μία νέα».

Εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητα ότι «θα είναι τέτοια η δυναμική της οικονομίας -και αυτό πια δεν αμφισβητείται από καμία πλευρά- όπου θα αποτυπώσουν και μία νέα πολιτική δύναμη των κομμάτων και στο επίπεδο των δημοσκοπήσεων. Νομίζω ότι βγαίνουμε από το Πρόγραμμα και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι όταν τα παραλάβαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς», κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.

Αν σου άρεσε κάνε