«Προπαγάνδα της γραβάτας από τον Τσίπρα» λέει το ΚΚΕ

«Προπαγάνδα της γραβάτας από τον Τσίπρα» λέει το ΚΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:46 Δημιουργία 02/07/18, 18:39

Για «προπαγάνδα της γραβάτας» κάνει λόγο το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Περισσός τονίζει ότι «όσο κι αν ο κ. Τσίπρας καταφεύγει στην προπαγάνδα της "γραβάτας" για να κρύψει το "μεταμνημονιακό" μνημόνιο που υπέγραψε, η πραγματικότητα των παλιών και νέων μέτρων, των ματωμένων πλεονασμάτων και των προνομοθετημένων περικοπών σε συντάξεις και αφορολόγητο, τον διαψεύδουν. Αυτά επιφυλάσσουν για την επόμενη μέρα στον λαό, τόσο ο ίδιος, όσο και τα άλλα κόμματα που υπηρετούν την ίδια στρατηγική του κεφαλαίου και την ΕΕ».

«Όσο για τις διαφορές που επικαλείται με τη ΝΔ, είναι τόσο μεγάλες, που οι αλλαγές στον κατώτατο μισθό θα γίνουν με τον νόμο Βρούτση-Σαμαρά, από το 2012, όπως άλλωστε προβλέπει και η απόφαση του Eurogroup!» αναφέρει το ΚΚΕ

«Να γιατί ο κ. Τσίπρας καταφεύγει στις γνωστές από το παρελθόν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές "πρόοδος-συντήρηση", στην Ελλάδα και την ΕΕ, φτάνοντας στο σημείο να εμφανίζει ως πρόοδο τις νέες "Μόριες" και την επιστροφή προσφύγων, που αποφάσισε από κοινού με την κα Μέρκελ» υποστήριξε το Κομμουνιστικό Κόμμα, επαναλαμβάνοντας ότι "καθαρή έξοδος για τον λαό είναι η κατάργηση όλων των νόμων και των μέτρων των μνημονίων και η ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του, που μόνο ο ίδιος με τους αγώνες του μπορούν να κατακτήσουν» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Αν σου άρεσε κάνε