Ενημερωμένος ο Τσίπρας για την απουσία Καμμένου, λένε από την κυβέρνηση

Ενημερωμένος ο Τσίπρας για την απουσία Καμμένου, λένε από την κυβέρνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:34 Δημιουργία 02/07/18, 20:25

Σε μια προσπάθεια υποβάθμισης των φημών που προέκυψαν από την απουσία του Πάνου Κάμμενου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου προχώρησαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως μετέφεραν στο ΑΜΠΕ κυβερνητικά στελέχη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε «ένα σημαντικό ραντεβού», ενώ για την απουσία του ήταν ενημερωμένος ο πρωθυπουργός.

Τι συζήτησαν οι υπουργοί

Στα της συνεδρίασης, ο κ. Τσίπρας και υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπογράμμισαν ανάγκη του «πολύ καλού συντονισμού» των υπουργείων, υποστηρίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερη διακριτική ευχέρεια στην άσκηση πολιτικής» μετά το τέλος του μνημονίου.

Ακόμα, ο κ. Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Χουλιαράκης, ενημέρωσαν σχετικά την απόφαση του Eurogroup, αναφορικά με τεχνικά ζητήματα σχετικά με τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους και την δημοσιονομική πορεία της χώρας.

Εξάλλου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είχε μία σύντομη τοποθέτηση, σχετικά με τον τρόπο που τοποθετείται η ΝΔ επί της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κινήθηκε στο πνεύμα της εισαγωγικής ομιλίας του πρωθυπουργού.

Τέλος, την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, απασχόλησε και ένα θέμα νομικής φύσεως, που αφορά τα υπουργεία Μεταφορών και Τουρισμού.

Αν σου άρεσε κάνε