Παραιτείται από αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος

Παραιτείται από αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:39 Δημιουργία 05/07/18, 12:31

«Ντόμινο» πολιτικών εξελίξεων έχει προκληθεί στη σκιά της συμφωνίας του Σκοπιανού. Ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος αφότου ψήφισε την πρόταση μομφής της ΝΔ, διεγράφη από τους ΑΝΕΛ, παραιτείται από αντιπρόεδρος της Βουλής.

Όπως ο ίδιος προανήγγειλε σε δηλώσεις του, θα καταθέσει την παραίτησή του ενώπιον της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, «σε πάρα πολύ καλό κλίμα που καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι».

«Ακολουθώντας τη συζήτηση που έχει προηγηθεί στις δύο διασκέψεις προέδρων για το ζήτημα της αντιπροεδρίας στη Βουλή, θα συμμετάσχω τη Δευτέρα στη διάσκεψη των προέδρων, διότι δεν πρέπει να λείπει κάποιος από τους αντιπροέδρους, διότι έχει προγραμματιστεί ψηφοφορία για δικαστικούς. Μετά τη διάσκεψη θα παραιτηθώ και θα παραδώσω τη θέση του αντιπροέδρου», είπε ο κ. Καμμένος.

Σημειώνεται πως βάσει παράδοσης και Κανονισμού της βουλής, οι θέσεις των αντιπροέδρων κατανέμονται ουσιαστικά σε στελέχη των Κοινοβουλευτικών Ομάδων βάσει της δύναμής τους.

Αν σου άρεσε κάνε