ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτει Ν.Δ. και Μητσοτάκη η παρουσία Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν

ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτει Ν.Δ. και Μητσοτάκη η παρουσία Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:39 Δημιουργία 09/07/18, 12:37

«Εκθέτει τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση τους» η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν, «την ίδια στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας, με πρόσχημα την ονομασία της FYROM», υποστηρίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ.; Έχει υπάρξει επικοινωνία με το υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρεί ότι «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους δύο έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται άδικα στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η συνοχή και η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι δεδομένες. Οι προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων δεν βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «δεν βοηθά η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί για υποχωρητικότητα την ελληνική κυβέρνηση, δικαιολογώντας έτσι την τουρκική προκλητικότητα, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της την ορκωμοσία του τούρκου προέδρου».

Αν σου άρεσε κάνε