Κανείς δε χάνεται: Στον ΟΟΣΑ διορίστηκε η Ράνια Αντωνοπούλου

Κανείς δε χάνεται: Στον ΟΟΣΑ διορίστηκε η Ράνια Αντωνοπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:50 Δημιουργία 11/07/18, 15:44

Στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία της Ράνια Αντωνοπούλου, που είχε απασχολήσει την πολιτική σκηνή προ μηνών μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει το γεγονός ότι λάμβανε επιδότηση ενοικίου ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης διορίζεται μόνιμη αντιπρόσωπος της Μόνιμης Ελληνικής Αποστολής του ΟΟΣΑ, με την έγκριση πίστωσης ύψους 13.221,06 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου για έξοδα (μεταφοράς οικοσκευής, εισιτήρια και πρώτης εγκατάστασης).

Υπενθυμίζεται ότι το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν έγινε γνωστό πως η κ. Αντωνοπούλου, κάνοντας χρήσης σχετικής διάταξης για τη δυνατότητα λήψης στεγαστικού επιδόματος από εξωκοινοβουλευτικά στελέχη λάμβανε το σχετικό επίδομα.

Μετά την παραίτηση Αντωνοπούλου είχε ακολουθήσει και η παραίτηση του συζύγου της από τη θέση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Αν σου άρεσε κάνε