Νέα επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Νέα επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:03 Δημιουργία 11/07/18, 16:53

Ακόμα ένα επεισόδιο αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ για το Σκοπιανό έρχεται την Τετάρτη το μεσημέρι, με non paper του Μεγάρου Μαξίμου να απαντά σε επιθετικό τόνο κατά των όσων δήλωσε νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ειδικότερα, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται. Αφού έβγαλε ψεύτες τους θεσμούς για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τα σενάρια περί δήθεν τέταρτου μνημονίου, τώρα καταπιάνεται και με τον γγ του ΝΑΤΟ. Του θυμίζουμε λοιπόν ότι ο κ. Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως προϋπόθεση για την ένταξη της πΓΔΜ είναι η "πλήρης επικύρωση της συμφωνίας" με την πΓΔΜ, δηλαδή η θετική ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και της συνταγματικής αναθεώρησης»

Από το γραφείου του πρωθυπουργού προσθέτουν ότι «επομένως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει: ή και ο κ. Στόλτενμπεργκ είναι ψεύτης ή η Ελλάδα δεν παραδίδει κανένα απολύτως διαπραγματευτικό όπλο και ο ψεύτης είναι ο ίδιος. Όσο για το διαρκές ψέμα του περί αναγνώρισης «εθνότητας», ο Πρωθυπουργός προ ημερών τον κάλεσε να κοιτάξει την ταυτότητά του για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. 'Αλλο ιθαγένεια και άλλο εθνότητα. Τόσο δύσκολο είναι για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας;» καταλήγει το Μαξίμου.

Αν σου άρεσε κάνε