«Τρελίτσα» Καμμένου και από το NATO: Δεν πρόκειται να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών

«Τρελίτσα» Καμμένου και από το NATO: Δεν πρόκειται να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:13 Δημιουργία 11/07/18, 19:00

Συνέχεια στις παλινωδίας του Πάνου Καμμένου για το θέμα του Σκοπιανού δόθηκε την Τετάρτη από τις Βρυξέλλες και από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Και εάν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που στηρίζει υπερασπίστηκε και πάλι την ένταξη της ΠΓΔΜ στη ΝΑΤΟ, και ένα ο ίδιος ο γγ της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε πως καλέι την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ και ξεκινήσει τις ενταξιακές συνομιλίες, αυτά μάλλον δεν έχουν πολύ σημασία για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, που δήλωσε για μια ακόμα φορά πως η συμφωνία των Πρεσπών θα μείνει στα χαρτιά.

Ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί ότι δε θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Μιλώντας για την Τουρκία, ο ΥΠΕΘΑ είπει ότι «η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για «παραλογισμό», μεταφέροντας και το κλίμα που εισέπραξε στις διμερείς επαφές που είχε, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, με τους ομολόγους του των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ο κ. Καμμένος απάντησε ως εξής: «Οσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Σε ερώτηση για την επίθεση της ΝΔ εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα...».

Αν σου άρεσε κάνε