Καταγγελία Καμμένου: Τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς

Καταγγελία Καμμένου: Τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:30 Δημιουργία 30/07/18, 10:28

Στο «φως» έρχονται σιγά σιγά μαρτυρίες, που επιβεβαιώνουν περίτρανα την εγκληματική αποσιώπηση των κυβερνώντων για το μέγεθος της τραγωδίας στο Μάτι, το οποίο, όπως αποδεικνύεται, όλοι ήξεραν.

Μετά και την ωμή παραδοχή του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι δεν αξιολογήθηκε, ως «ασφαλής» η πληροφορία της ύπαρξης νεκρού, προτού νυχτώσει, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς στο δήμο Ραφήνας.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7», ο ίδιος είπε ότι την ώρα της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, όπου δεν είχε γίνει καμία αναφορά σε νεκρούς, το ΚΕΕΛΠΝΟ συνοδεία αστυνομικών έστειλε στον δήμο Ραφήνας 40 σάκους για την περισυλλογή πτωμάτων. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει ότι ήταν γνωστό πως οι αρχές είχαν ήδη εικόνα για δεκάδες νεκρούς. Μάλιστα, αναφέρεται και σε μια φράση που ειπώθηκε: «Τόσους λίγους σάκους φέρατε;».

Σχολιάζοντας δε τις προκλητικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τα αυθαίρετα σπίτια, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πολιτική αλητεία αυτό που είπε ο Πάνος Καμμένος».

Αν σου άρεσε κάνε