Ο Κουβέλης χρυσώνει το χάπι για τις πολιτικές ευθύνες με τη φιέστα για «καθαρή έξοδο»

Ο Κουβέλης χρυσώνει το χάπι για τις πολιτικές ευθύνες με τη φιέστα για «καθαρή έξοδο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:15 Δημιουργία 08/08/18, 13:08

Την ώρα που ο τραγικός απολογισμός από τη φονική φωτιά στο Μάτι ολοένα και αυξάνεται, ο Φώτης Κουβέλης χρυσώνει το χάπι για τις πολιτικές ευθύνες με το αφήγημα της «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε ότι αντιλαμβάνεται τον πόνο, που έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές, αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώνει την επιτυχία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου.

«Οι δικές μας ευθύνες τώρα κρίνονται, στο εάν θα προωθήσουμε ή όχι τα μέτρα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, ο ίδιος επιτέθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ θα εισπράξει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει με τον αντιπολιτευτικό της λόγο. Ο τρόπος που αντιπολιτεύονται δεν είναι θεσμικός. Δεν αισθάνεται η Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να μας πει τόσα χρόνια γιατί κυριάρχησε η αναρχία και οι λογικές του πελατειακού κράτους;».

«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων με αυτό που συνέβη στο Μάτι, και χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση, αλλά στις 21 Αυγούστου η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια», δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

Αν σου άρεσε κάνε