Καμμένος: Προσχεδιασμένη από Ερντογάν η σύλληψη των δύο στρατιωτικών

Καμμένος: Προσχεδιασμένη από Ερντογάν η σύλληψη των δύο στρατιωτικών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:37 Δημιουργία 08/08/18, 15:13

«Προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη κίνηση» την οποία είχαν σχεδιάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος, τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών τον περασμένο Μάρτιο.

Ειδικότερα, μιλώντας στον real fm, δήλωσε ότι «Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή για τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτησή τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο».

Αν σου άρεσε κάνε