Πρωτοφανές υβρεολόγιο Αυλωνίτου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη!

Πρωτοφανές υβρεολόγιο Αυλωνίτου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:50 Δημιουργία 09/08/18, 10:37

«Φωτιές» έχει ανάψει στο ήδη τεταμένο πολιτικό σκηνικό η απίστευτη υβριστική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας το νέο αίτημα του προέδρου της ΝΔ για τη διεξαγωγή εκλογών στις 20 Αυγούστου αντί για «φιέστες» περί δήθεν εξόδου από τα μνημόνια.

Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την Πέμπτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφότου επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι «ο κόσμος κάηκε στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά», κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι λέει «κοτσάνες».

Στη συνέχεια, η ίδια... ξέφυγε. Κατά την αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, είπε, μεταξύ άλλων, «στα πλαίσια της π@@ που είπε ο Μητσοτάκης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε την παραπομπή της Ελένης Αυλωνίτου στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

Ωστόσο, το απόγευμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την λύπη της για τα λεγόμενά της μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο facebook.

«Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης», έγραψε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου.

Αν σου άρεσε κάνε