Βολές της ΝΔ κατά Μαξίμου και Καρτερού

Βολές της ΝΔ κατά Μαξίμου και Καρτερού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:51 Δημιουργία 14/08/18, 14:47

Ακόμα μια επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά εις βάρος του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού, σημειώνει η ΝΔ, με αφορμή της αντιμετώπιση της κρίσης με τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «μάταια ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού προσπαθεί να διαψεύσει όσα αποκαλύπτονται για τα sms που έστελνε το Μαξίμου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συγκαλύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία».

Από τη ΝΔ υπογραμμίζουν ότι «δεν χρειάζονταν άλλωστε τα sms για να αναδειχθεί ότι το μόνο που απασχολούσε και απασχολεί το Μαξίμου είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της κυβέρνησης. Το απέδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με τις σκηνοθετημένες εμφανίσεις του όσο και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφευρίσκοντας στη συνέχεια διάφορες φαιδρές δικαιολογίες.

Με την επιστολή του στην ΕΣΗΕΑ, το μόνο που επιτυγχάνει ο κ. Καρτερός, είναι να επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την καθεστωτική αντίληψη μιας Κυβέρνησης η οποία δεν διστάζει πια ακόμη και να ζητά διώξεις δημοσιογράφων επειδή κάνουν αποκαλύψεις που την εκθέτουν.

Κατά τα άλλα, έμελλε να το ζήσουμε και αυτό: Ο εφευρέτης των fake news και πρωταθλητής της κυβερνητικής προπαγάνδας να διαμαρτύρεται για αυταπόδεικτες ειδήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Αν σου άρεσε κάνε