Με διορισμό από Σπίρτζη, ο ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγεται» στην κεντροαριστερά

Με διορισμό από Σπίρτζη, ο ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγεται» στην κεντροαριστερά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:37 Δημιουργία 23/08/18, 15:33

Σε μια κίνηση που δείχνει πως έχουμε εισέλθει ατύπως σε προεκλογική περίοδο προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης, με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να τοποθετηθεί τον Γιάννη Χαρωνίτη, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ -παραιτήθηκε από τη θέση του τομεακού Γραμματέα Περιφερειακού Σχεδιασμού του κόμματος τέλη 2017- και πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΑΚ στη θέση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Κτηριακές Υποδομές.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, επειδή, όπως σχολιάζουν στην αγορά, φέρεται να εντάσσεται στις κυκλωτικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Αυτό ενόψει και της μάχης των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Το 2015 ο κ. Χαρωνίτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή της Φώφης Γεννηματά, η οποία προχώρησε, τότε, στην τοποθέτησή του στη θέση του τομεάρχη Περιφερειακού σχεδιασμού στο πλαίσιο των αλλαγών που είχε πραγματοποιήσει τότε το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γ. Χαρωνίτης διατηρούσε θερμές σχέσεις και με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος, βέβαια, έχει ταχθεί, με κάθε τρόπο, κατά οποιασδήποτε σύμπραξης με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε