Η ΝΔ διαψεύδει το ΑΠΕ: Καμία ενημέρωση για τα περί «ακύρωσης» των περικοπών στις συντάξεις

Η ΝΔ διαψεύδει το ΑΠΕ: Καμία ενημέρωση για τα περί «ακύρωσης» των περικοπών στις συντάξεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:43 Δημιουργία 14/09/18, 11:39

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει την Παρασκευή το πολιτικό θερμόμετρο, στον απόηχο δημοσιεύματος του ΑΠΕ σύμφωνα με το οποίο τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ενημερωθεί για το γεγονός ότι πλέον οι θεσμοί δεν κάνουν λόγο για αναβολή της εφαρμογής του μέτρου των περικοπών των συντάξεων, αλλά για την «ακύρωσή» του, με τη ΝΔ να διαψεύδει τη διαρροή.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε το μέτρο της νέας περικοπής των συντάξεων από 1.1.2019. Το μέτρο που δεν υπήρχε καν στο 3ο αχρείαστο Μνημόνιο, ψηφίστηκε με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστηρίζει η «γαλάζια» παράταξη σε ανακοίνωσή της.

«Υπενθυμίζεται ότι η Ν.Δ. κατέθεσε και τροπολογία προ διμήνου για να μην εφαρμοστούν οι περικοπές, την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου δυστυχώς απέρριψε. Τις ξεκάθαρες αυτές θέσεις της η Ν.Δ. τις επανέλαβε και στη συνάντηση της Τρίτης 11.09.2018 που είχε με τους εκπροσώπους των Θεσμών, οι οποίοι δεν αποσαφήνισαν τις προθέσεις τους. Έκτοτε, καμία άλλη συνάντηση ή ενημέρωση δεν υπήρξε στην αξιωματική αντιπολίτευση ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τους Θεσμούς.

Με αυτά τα δεδομένα, καλούμε τη διοίκηση του ΑΠΕ να συνειδητοποιήσει ότι είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ως όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων και να το έχει μετατρέψει σε όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης».

Αν σου άρεσε κάνε