Δεν υπάρχει αποστασία, απαντά ο Φωκάς στον Λεβέντη

Δεν υπάρχει αποστασία, απαντά ο Φωκάς στον Λεβέντη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:14 Δημιουργία 26/09/18, 14:10

«Αποστασία δεν υπάρχει, ας βρει ο κ. Λεβέντης γιατί φεύγουν ένας-ένας οι βουλευτές του», δήλωσε ο ανεξάρτητος - πλέον - βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, σχολιάζοντας τις πρωινές δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων,, μιλώντας στο ρ/σ Alpha.

«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν αποχωρήσει πριν από μένα άλλοι τρεις βουλευτές σε διαφορετικούς χρόνους, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Και οι τρεις τους πήγανε μετά από λίγο χρονικό διάστημα σε άλλο κόμμα, σε διαφορετικό κόμμα» ανέφερε o κ. Φωκάς, ο οποίος το πρωί ανακοίνωσε επίσημα την ανεξαρτητοποίησή του.

Όπως είπε, «τα θέματα και τα προβλήματα που έχει η Ένωση Κεντρώων τα λύνουμε τελικά στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση». «Χθες ήμασταν στην κοινοβουλευτική ομάδα, όλοι οι βουλευτές για να βρούμε μια λύση, αναφερθήκαμε στα προβλήματά μας και δεν καταφέραμε να βρούμε λύση. Ήταν η τελευταία σταγόνα. Δεν ήταν ένα θέμα, το χθεσινό, είναι πολλά τα θέματα» εξήγησε.

Επισήμανε ακόμη πως ο ίδιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται «να μην περάσει η συμφωνία των Σκοπίων από το ελληνικό κοινοβούλιο και για τους ελευθέρους επαγγελματίες».

Αν σου άρεσε κάνε