Το ΚΙΝΑΛ για το «άδεισμα» Τσίπρα στο Καμμένο

Το ΚΙΝΑΛ για το «άδεισμα» Τσίπρα στο Καμμένο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:37 Δημιουργία 28/09/18, 17:33

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε την Παρασκευή ο Παύλος Χρηστίδης, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής να αναφέρεται στα όσα δήλωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στη Wall Street Journal για το Σκοπιανό.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, στο ρ/σ «Θέμα», «βγαίνει "φάτσα-φόρα" ο κ. Τσίπρας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει επί της ουσίας ο κ. Καμμένος, γιατί εκείνος ενδεχομένως να βρει κι άλλο τρόπο. Πώς στέκεται αυτή η κυβέρνηση και παίρνει αποφάσεις για το σήμερα και το αύριο;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι θα πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής τα τελευταία χρόνια και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Θα πρέπει να σκεφτεί εάν θα πρέπει να πάει με τους Πολάκηδες ή με αυτούς που έκαναν τη "Διαύγεια". Εάν πρέπει να πάει με τους Παπαδημούληδες, οι οποίοι κυνηγάνε τον Γεωργίου ή αυτόν που έβαλε τη φωτιά, δηλαδή την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους» δήλωσε.

Κατά τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, «ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να είναι πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παύλος Πολάκης. Αυτός βγαίνει και χύνει το δηλητήριο στις φλέβες του ελληνικού λαού, όποτε η κυβέρνηση το έχει ανάγκη, για να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις ότι οι νεκροί θόλωσαν την εικόνα μίας πετυχημένης κυβέρνησης; Ή ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα;».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η πολιτική που ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής είναι «απέναντι στην κυβέρνηση που κάνει αυτά που κάνει» και στη Νέα Δημοκρατία, «η οποία θεωρεί ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο». «Απέναντι στη ΝΔ που έχει πάθει αμνησία για την περίοδο 2004-2009, απέναντι στη ΝΔ που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες. Το λέμε αυτό, διότι ιδεολογικά, πολιτικά και στρατηγικά μάς χωρίζει μεγάλη απόσταση από αυτά τα οποία είπε ο κ. Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης» είπε ο κ. Χρηστίδης, υποστηρίζοντας ότι αυτά που είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτά τα οποία περιέγραφε ο κ. Τσίπρας.

«Λέμε ότι πρέπει να χαράξουμε έναν άλλο δρόμο κι ο δρόμος αυτός είναι σαφής. Πρώτα από όλα να πούμε την αλήθεια και για το παρελθόν, αλλά και για το τι έχουμε μπροστά μας. Έχουμε δυσκολίες μπροστά μας. Δε συμφωνούμε ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ίδιος κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή ανατροπής μιας κατάστασης που διευρύνει τη μιζέρια. «Δε μπορεί άλλο η χώρα να ζει ως ένα ζόμπι με τις πολιτικές του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι μία νέα σελίδα» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Αν σου άρεσε κάνε