Αυτό είναι το νέο κόμμα των Δ. Καμμένου - Μπαλτάκου

Αυτό είναι το νέο κόμμα των Δ. Καμμένου - Μπαλτάκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:15 Δημιουργία 02/10/18, 15:10

«Δύναμη Ελληνισμού» είναι το όνομα του κόμματος που παρουσιάστηκε σήμερα από τον Δημήτρη Καμμένο και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, με τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ να αναλαμβάνει την προεδρία και τον πρώην γγ του υπουργικού συμβουλίου επί πρωθυπουργίας Σαμαρά να αναλαμβάνει τη γενική γραμματεία του κόμματος.

«Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός ελληνισμός και οικία μας η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη, την οποία οι αριστερές ιδέες και πρακτικές παρεμποδίζουν. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του ελληνικού λαού πρέπει να διακοπεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο προοίμιο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος.

«Στόχος μας είναι ειδικά οι νέοι να σηκωθούν από τον καναπέ και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους» επισήμανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο ότι «έπαιξε το θέμα της Μακεδονίας σε μια ζαριά. Εμείς δεν παίζουμε στα ζάρια τα εθνικά θέματα». «Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να σχιστεί σήμερα» συμπλήρωσε.

Επίσης, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ζημιογόνες για την οικονομία, και υπέρ της ψήφου των ομογενών. Σε αυτό το σημείο παρατήρησε ότι οι σχέσεις με την ομογένεια πρέπει να είναι διαρκείς και οργανωμένες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα», υπογράμμισε ο κ. Μπρατάκος, διευκρινίζοντας ότι το νέο κόμμα θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Αν σου άρεσε κάνε