Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:17 Δημιουργία 04/10/18, 15:12

Την πρόθεση του να κατέλθει ως υποψήφιος για το δήμο της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου εξέφρασε σήμερα ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου, με τη γνωστοποίηση του ονόματος της νέας παράταξης και την παρουσίαση των πρώτων στελεχών, που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών.

Σύμφωνα με τον κ.Ζέρβα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην προσπάθεια να κερδηθεί ο δήμος, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να βγουν μπροστά νέα στελέχη και νέοι άνθρωποι της πόλης και όχι να δημιουργηθεί μια «μεικτή» παλαιμάχων.

Όπως σημείωσε, αυτό που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη είναι δουλειά, καθώς η σημερινή διοίκηση έχει αποτύχει σε βασικά θέματα της καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το πράσινο και οι πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Όσον αφορά την ομάδα των «6», δημοτικών συμβούλων που προέρχονταν από διαφορετικές παρατάξεις και ασκούσαν κριτική στον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, μέσα στην οποία βρισκόταν και ο ίδιος, τόνισε πως τους «ένωσαν» οι κοινές θέσεις σε σημαντικά προβλήματα της πόλης.

Αν σου άρεσε κάνε