Φορολογία και συντάξεις «ψηλά» στην περιοδεία Μητσοτάκη στην Ήπειρο

Φορολογία και συντάξεις «ψηλά» στην περιοδεία Μητσοτάκη στην Ήπειρο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:43 Δημιουργία 08/10/18, 19:39

Την ικανοποίηση τους για την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας που έγινε σήμερα εκφράζουν από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πειραιώς, η υψηλή φορολογία, οι περικοπές στις συντάξεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, ήταν μερικά μόνο από τα ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες της Άρτας στον κ. Μητσοτάκη κατά τις συνομιλίες που είχαν μαζί του στην κεντρική αγορά της πόλης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την περιοδεία του από την λαϊκή αγορά της Άρτας και στη συνέχεια πέρασε από την κεντρική πλατεία και τα καταστήματα, όπου οι επιχειρηματίες του εξέθεσαν θα δικά τους προβλήματα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον βυζαντινό ναό της Παναγίας της Παρηγορήτισσας, που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και ενημερώθηκε από τους αρχαιολόγους για την πορεία αναστήλωσης του μνημείου και τις εργασίες που βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Στη συνέχεια, μετέβη στο δημαρχείο της πόλης, όπου ο δήμαρχος και οι τοπικοί φορείς παρουσίασαν τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση της κοίτης του ποταμού Άραχθου, έργο που θα βοηθήσει στην άρδευση των κτημάτων όλου του κάμπου πέριξ του Αμβρακικού.

Η περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίστηκε με επίσκεψη σε επιχείρηση παραγωγής και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων που παρουσιάζει μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ σταμάτησε και στο χωριό Φιλοθέη όπου συζήτησε με αγρότες της περιοχής.

Αμέσως μετά, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Ηπείρου, επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της αρχαίας Νικόπολης και περιόδευσε στην πόλη της Πρέβεζας όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη και μίλησε με πολίτες και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την περιοδεία του με επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας και στην υπό κατασκευή μαρίνα «Κλεοπάτρα».

Τέλος, το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αν σου άρεσε κάνε