«Τον επόμενο Οκτώβριο οι εκλογές» η απάντηση Μαξίμου στον Μητσοτάκη

«Τον επόμενο Οκτώβριο οι εκλογές» η απάντηση Μαξίμου στον Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:00 Δημιουργία 10/10/18, 18:54

Οι εκλογές θα γίνουν με τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης, αναφέρουν από το Μέγαρο Μαξίμου στα όσα δήλωσε νωρίτερα μέσα στην Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνάντηση τους με διπλωμάτες των κρατών μελών της ΕΕ.

'Όπως αναφέρουν από το Μαξίμου, «όσο για τη χιλιοστή προφητεία του για εκλογές μέχρι το Μάιο, έχει ακόμα εκ του Συντάγματος περιθώρια να συνεχίσει να προεξοφλεί κάλπες μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο, οπότε και θα τις χάσει».

Ακόμα, κάνοντας νέα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για τα όσα ανέφερε περί της συμφωνίας των Πρεσπών, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως «θα περίμενε κανείς από τον κ. Μητσοτάκη, αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πρέσβεις της ΕΕ, να τους εξηγήσει, γιατί στο εσωτερικό διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών και στο εξωτερικό στέλνει την κ. Σπυράκη σε μυστικές αποστολές να λέει τα αντίθετα».

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, καλούν τον κ. Μητσοτάκη «να παραδεχθεί με λίγα λόγια πως διαφωνεί, όχι με κριτήριο το εθνικό συμφέρον, αλλά για να αποτρέψει τη διάσπαση της ΝΔ».

Αν σου άρεσε κάνε