«Ασπίδα» Παππά στον Κοτζιά για το Σκοπιανό

«Ασπίδα» Παππά στον Κοτζιά για το Σκοπιανό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:20 Δημιουργία 11/10/18, 14:15

«Πλάτη» στον Νίκο Κοτζιά για το Σκοπιανό εν μέσω των συνεχιζόμενων αντιδράσεων που υπάρχουν από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών έβαλε την Πέμπτη ο Νίκος Παππάς μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ΥΠΕΞ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ευχήθηκε στον κ. Κοτζιά «να συνεχιστεί η πάρα πολλή καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών με την πολιτική που ασκείτε, ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή».

Τόνισε παράλληλα πως θεωρεί ότι «αυτή η πολιτική βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας που έχουμε ως κυβέρνηση για το νέο μοντέλο ανάπτυξης» και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα έχει μία ξεχωριστή θέση στο χάρτη. Πρέπει και τα προβλήματα με τους γείτονές της να λύσει με τρόπο σοφό και δίκαιο, και να αναπτύξει όμως και τις τεχνολογίες αυτές που θα της δώσουν τη δυνατότητα να γίνει ένας σύγχρονος κόμβος για την ευρύτερη περιοχή. Μία χώρα που θα εγγυάται τις προοπτικές συνανάπτυξης».

Συνεπώς, κατέληξε ο κ. Παππάς, «θα έλεγα, θέλει τεχνολογίες και σοφή εξωτερική πολιτική».

Αν σου άρεσε κάνε