Μητσοτάκης: «Παρακμιακός θίασος» η κυβέρνηση - Να φύγουν τώρα!

Μητσοτάκης: «Παρακμιακός θίασος» η κυβέρνηση - Να φύγουν τώρα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:11 Δημιουργία 11/10/18, 15:27

«Η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο», τόνισε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη «διγλωσσία» ως προς το επίμαχο ζήτημα της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, τη στιγμή που υπουργοί και στελέχη της Κουμουνδούρου εξαπολύουν «βολές» κατά του Πάνου Καμμένου για τα περί «Plan B».

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή», επεσήμανε σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συνεχίζοντας, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το προσφυγικό, τη ΔΕΗ την ΕΡΤ, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

«Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπογραμμίζοντας πως «η χώρα διασύρεται διεθνώς», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

Αν σου άρεσε κάνε