Ο Ψωμιάδης διεκδικεί το δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Ψωμιάδης διεκδικεί το δήμο Θεσσαλονίκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:22 Δημιουργία 11/10/18, 16:17

Την πρόθεση του να διεκδικήσει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδικοιητικές εκλογές έκανε γνωστή σήμερα, Πέμπτη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε πως «δεν έκρυψα ποτέ τη θέλησή μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης», προσθέτοντας πως «δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες - που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης -, από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες».

Ο πρωήν νομάρχης και περιφερειάρχης υπογράμμισε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις. «Η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει» είπε.

«Δε θέλω μια πόλη "στρας", μια πόλη μεταμφιεσμένη» ανέφερε ο κ. Ψωμιαδης, λέγοντας πως «είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».

Όπως είπε, κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, ωστόσο έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν σου άρεσε κάνε