Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:08 Δημιουργία 11/10/18, 17:03

Με επιθετικό τρόπο απαντούν από το Μέγαρο Μαξίμου στα όσα ανέφερε νωρίτερα μέσα στην Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Σκοπιανό.

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έστειλε στα καφέ των Βρυξελλών το ισχυρό του τζόκερ, την εκπρόσωπό του κ. Σπυράκη, προκειμένου να καθησυχάσει τον κ. Ζάεφ ότι είναι υπέρ της λύσης, στη συνέχεια εντός Ελλάδας άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων, ακροδεξιού αντιπροέδρου του, κ. Γεωργιάδη» σημειώνουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Συνεχίζοντας, υποστηρίζουν ότι «και ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά, έχει το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Κάποιος να του πει επειγόντως, όταν κάνει δηλώσεις στο autocue, να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη».

Αν σου άρεσε κάνε